Manifestival Crew & Partners

Zomeravond. Het is bijna vakantie. In Villa Sonsbeek verzamelt zich een groep mensen. Er ligt een klein boekje op tafel en er is een groot verlangen om de woorden uit dat boekje levens echt te maken. Het manifestival moet er echt gaan komen. Er zijn ideeën genoeg. Er zijn goeie mensen genoeg. Er liggen opdrachten genoeg voor het Arnhemse. We willen niet wachten tot we alles in de puntjes hebben bedacht. We willen aan de gang en het dan onderweg wel bedenken. Werken en ontwerpen tegelijk. Als we volgend jaar juni een FIRST edition willen draaien dan starten we meteen na de zomer met de eerste PRE Party. Waarom niet. Partners staan op. Eerste sponsors zijn er. Ambassadeurs. Geïnteresseerden. We hebben festival experts, artiesten, muzikanten, ondernemers, onderwijs en politiek. We hebben jeugd die het regelt, die regie pakt . Jeugd die ook uitspreekt dat een manifestival alleen voor en door de jeugd niet genoeg verbinding geeft. Juist over generaties heen samen werken moet het zijn. Met ideeën in ons hoofd en verlangens in ons hart gaan we de zomer in. En een DATE. Dat ook. Om eind september onze PRE Party te plannen. Dus dat doen we.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *